Els errors més comuns a l’hora de vendre

Si has arribat fins aquí, és segurament perquè penses vendre la teva propietat. Enhorabona! O no…
Ara t’explicarem els errors més comuns que es cometen quan un particular vol vendre la seva propietat:
El Primer i més gran error, és posar un preu equivocat. El 99% de les vegades, el propietari sobrevalora la seva propietat, sigui per temes emocionals o pel boca a boca que ha sentit pel carrer dient que els preus estan pujant. I clar, com la seva propietat és millor que les altres, doncs vinga, apugem el preu! Aquest és un error molt greu. Una propietat fora de preu no desperta gens d’interès, ni obté visites, ni tampoc -que és el principal- es ven. S’ha de saber comercialitzar un immoble als portals especialitzats, xarxes socials, etc. I tot comença per posar el preu correcte. Perquè tot el que està en preu, ES VEN. Quan es publicita un immoble fora de preu, s’origina l’efecte contrari al desitjat: l’immoble es “crema” a la xarxa. Pensa que els compradors passen moltes hores a la xarxa i quan veuen durant molt de temps la mateixa finca en venda, li perden tot l’interès. I si ets dels que diuen, “No tinc pressa”, doncs no venguis. Quan el posis al mercat al preu correcte, el vendràs, tranquil.
Un altre error és ocultar informació. El que diguis per anunciar la teva propietat, ha de ser veritat. No es poden ocultar coses com deutes a la comunitat, problemes a la finca, coses que no funcionen, etc. El comprador, per un estrany art de màgia se n’acaba assabentant sempre…
Posar a la venda sense reformar o amb mala imatge. Segurament, has vist fotos de propietats a la xarxa i has pensat: “Com poden anunciar una cosa així?” Doncs encara que sembli mentida, la persona que ho ha fet ho troba del més normal del món. Un dels objectius de qualsevol anunci, de l’àmbit que sigui, és impactar en el comprador del producte i provocar en ell una sensació de “Necessito aquest producte”. Fins aquí estàs d’acord? Doncs si has de pintar, pinta, si has de treure trastos, treu-los. És principal causar una bona imatge tant en les fotos, com en la primera visita del client.

Estudia els punts forts de la propietat i posa’ls en valor. Si el menjador és gran (gran de veritat…), tens unes vistes precioses, sents cantar els ocells des del llit, fes-ho saber! Ningú millor que tu coneix la teva finca. Aprofita-ho!
Anunciar la propietat en un sol mitjà. Ara que ja tenim el preu correcte de venda, has d’invertir temps i diners en anunciar-lo correctament. No pots esperar a penjar només un cartell al balcó ni anunciar-lo en un sol portal. Fent això, no despertaràs cap intenció de compra, al contrari, tindràs a totes les agències del món trucant a la teva porta cada dia. Estàs preparat per això? Per això, nosaltres et recomanem que contractis una agència. Que t’expliquin com comercialitzaran la teva propietat, com l’oferiran als seus contactes (si és que en tenen…), quina estimació de venda han previst, quina informació et donaran i cada quan, etc. Has de demanar quin és el seu pla de màrqueting i amb quines agències col·laboren. D’aquesta manera, contractant una sola agència que et representi, tens la garantia que els teus interessos estaran ben defensats. Si t’agrada, no t’ho pensis, contracta’ls! Per cert, ja has vist el nostre pla de màrqueting…?
Fuig dels venedors “supermercat”. Hi ha agències que tenen centenars d’immobles. Per què? Doncs perquè pensen que per estadística, com més en tinguin, més fàcil serà vendre’n algun. Error! Confia en un Agent Immobiliari que es comprometi (per escrit, només faltaria!) a treballar el teu immoble com si fos seu, a posar tots els seus esforços, tota la seva infraestructura i tota la seva professionalitat en aconseguir l’objectiu final, la venda de la finca i la teva satisfacció. Està ben clar, no? I si no ho tens clar, t’ho expliquem millor aquí.

logoapi2020transparent
LogoCRS2020transparent
LogoCole2020transparent
LogoAicat2020transparent

Compara llistat

Compara

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!