T'ajudem a vendre el teu pis
Mira què podem fer per tu. Segur que t'agradará.
Junts ho farem fàcil.
Confia en nosaltres.
Som la immobiliària de Sitges.

Des del 1964

Previous slide
Next slide

Vols saber com podem ajudar-te a vendre el teu pis?

Si has decidit llegir això, haurem de suposar que t’interessa vendre la teva propietat. Ràpid i al millor preu, no?

En un post d’aquest web explicàvem quins errors són els més comuns a l’hora de vendre una propietat.
Si no ho has llegit, t’aconsellem fer-ho abans de continuar llegint aquí.
Ja ho has llegit?, doncs bé, ara t’explicarem el que podem fer per tu.

Quan un particular decideix trucar o anar a una agència immobiliària a portar la seva propietat per vendre o llogar, ho fa pensant en diversos factors:
L’opinió que té d’una determinada agència o per què li han recomanat, la proximitat a la finca, etc.
Però realment estàs disposat a posar la teva propietat en mans de gent que no et tractaran ni a tu ni a la teva propietat com es mereix? De veritat? Molt bé, tu mateix.

Comercialitzar una propietat és molt més que penjar un cartell al balcó o penjar-la a internet. Per fer això, no et cal una agència, segurament el teu cunyat en sap molt més que tu i millor que segueixis els seus consells. I compra loteria. Et farà falta…

Si realment vols vendre la teva propietat, ho has de fer de la millor forma. Igual que vas fer quan la vas comprar. Amb totes les garanties. O és que la vas comprar a un amic del teu cunyat i era una ganga?

Lògicament abans de res, has de fixar un preu. Qui el posa? Tu o el professional? Si tu tens molt clar el preu que vols demanar, i dius que no tens pressa, no segueixis llegint. No et podem ajudar… Deixa’t aconsellar pel teu cunyat.

Però si al contrari, vols vendre el teu pis o casa a un preu de mercat i en un temps correcte, benvingut !
Per començar, tot i prenent un cafè, ens coneixerem. Volem saber quines són les teves necessitats i com les resoldrem. A poc a poc i bona lletra.

Un cop ho tinguem tots clar, anirem a veure el pis. Abans de posar-li un preu, hem de veure’l i determinar els pros i els contres. Analitzarem per quins preus es mou el mercat al teu barri  i quina competència tindràs quan el teu pis surti al mercat. Amb les eines informàtiques més avançades, trobarem el preu de venda correcte del teu pis i  a partir d’aquí, Determinarem quin pla de màrqueting utilitzarem, amb quins objectius, a qui l’enfocarem  i coneixeràs els terminis d’acompliment de cada fase.

Un cop ja tinguem tota la documentació necessària, començarem amb l’acció publicitària. Posa guapa la teva propietat perquè vindrem a fer fotos, i si cal fins i tot un vídeo o un tour virtual. Si no tens plànols, no pateixis, els farem nosaltres. T’explicarem on i com ho publicarem, i amb qui compartirem la teva propietat. Sí, has llegit bé, COMPARTIR ! T’interessa que ho compartim amb altres agències. Actualment, a la xarxa a la qual pertanyem, som 60 agències de tota la comarca i posem a la teva disposició més de 100 Assessors Comercials. Aquí rau l’èxit de la nostra col·laboració amb tu. Treballar en xarxa. I no pateixis, nosaltres ens n’ocupem de tot. Serem els teus Agents i nosaltres ens encarreguem de negociar per tu amb les altres Immobiliàries. Tranquil, que no et marejaran!

Ens coneixem?

La primera vegada és especial....
Ens hem de conèixer. Volem saber més de tu. Quines necessitats tens i com ho plantejarem.

Anem a veure el pis?

Per saber del què estem parlant, l'hem de veure. Ens hem de fer una idea del producte i com enfocar la sortida al mercat.

Anem per feina...

Analitzarem els preus del sector, la relació demanda-oferta que hi hagi en el moment i el del teu pis en particular. Trobarem el preu exacte del teu pis.

Comença l'acció!

Preparem tota la documentació, el material publicitari, enviem el fotògraf, fem uns planells de l'habitatge, si cal fins i tot un video i un tour virtual. Veuràs el pressupost que invertirem nosaltres en casa teva.

Al mercat!

Ara ve el millor. Compartirem la teva propietat amb les millors agències de la comarca. tindràs a més de 60 agències i 100 comercials treballant el teu habitatge. Però un únic interlocutor: Nosaltres. Serem els teus agents.

Èxit!

Si tot va be i s'ha seguit el procediment correcte (que serà que sí...) trobarem un comprador ideal en un termini molt curt. Prepara't perquè haurem d'anar a signar aviat...

El dia D...

Ha arribat el dia. Anem a signar a cal Notari. Haurem verificat que tota la documentació estigui en ordre, i acabarem l'operació com l'havíem planejat. Perfecte!

I no cal que pateixis per la Cèdula d’Habitabilitat ni pel Certificat Energètic. Ja ens n’ocupem nosaltres.

Tu només preocupa’t del teu, que nosaltres ja farem la nostra feina!

O sigui, si vols que t’expliquem què farem per vendre el teu pis, amb documentació i dades reals, vine a veure’ns i farem un cafè. I porta al teu cunyat també, potser li interessarà el que veurà.

El teu agent, t'ha fet un plànol del teu pis?

Nosaltres sí...

Truca’ns i t’explicarem com podem ajudar-te a vendre el teu pis al millor preu. T’agradarà el què et direm…

Saps què podem fer per tu i el teu pis?

Omple aquest formulari i t’explicarem com vendrem el teu pis. Et sorprendrà el què et direm!

logoapi2020transparent
LogoCRS2020transparent
LogoCole2020transparent
LogoAicat2020transparent

Compara llistat

Compara

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!