Qui som?

L'origen de tot plegat

L’empresa Assessoria Farreras va néixer a Sitges, l’any 1.964, fruit de la iniciativa empresarial de l’economista Antoni Farreras i Sabadell. Les seves activitats inicialment enfocades a l’àmbit de la gestoria administrativa, l’immobiliari i de la contractació laboral, es van anar expandint cap a l’assessorament comptable i fiscal. A principis dels 90, amb la incorporació a l’empresa de professionals del dret, es va poder incloure en els nostres serveis l’assessorament jurídic.

Present

En l’actualitat comptem amb un equip de professionals de més de 20 persones format per economistes, graduats socials i llicenciats en relacions laborals i en empresarials i advocats, capaços d’oferir un servei d’assessorament complet a les empreses així com als particulars que gestionen petits o grans patrimonis. Les nostres oficines estan situades a Sitges i Sant Pere de Ribes, però gràcies a les noves tecnologies, que han trencat les tradicionals barreres de distància física, els nostres clients abasten ja força més enllà de l’àmbit territorial de la comarca del Garraf. Les activitats de les empreses per a les quals treballem també s’ha diversificat amb el temps i ara mateix, donem servei tant a empreses del sector turístic i restauració, comerç detallista, promoció i construcció, com a noves companyies dedicades a l’exportació i importació, a la venda per internet, l’organització d’esdeveniments a tot el món, etc.

comerç en línia
Mockupfonsterra

Futur

En els últims anys hem incorporat, sigui directament o per via de col·laboració amb altres professionals i empreses, l’oferta de serveis necessaris i / o complementaris com són l’assessorament en matèria de protecció de dades, la prevenció de riscos laborals o la formació dels treballadors. Les més modernes tecnologies utilitzades i el domini de diversos idiomes, ens converteixen en la més gran assessoria del Garraf al servei dels nostres clients de tota Europa que escullen la nostra comarca per les seves inversions, siguin immobiliàries o mercantils. El nostre peronal qualificat, segueix uns estrictes protocols de formació contínua per estar a l'alçada dels requerimets dels nostres clients. I ho seguirem fent, perquè creiem que la formació contínua és la millor eina per poder donar als nostres clients el servie que es mereixen.

Compara llistat

Compara

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!