Contractació Immobiliària:
Tenim tot el què necessites.

Perquè cal confiar una operació immobiliària, ja sigui de venda o de lloguer, a un professional immobiliari?
Disposar de l’assessorament d’un professional immobiliari col·legiat, quan has de vendre, comprar o llogar una propietat, no tan sols és qüestió d’avantatges, també és una qüestió de tranquil·litat. Un agent col·legiat t’acompanyarà durant tot el procés, t’assessorarà en tot el que calgui i t’ajudarà en tots els dubtes que tinguis.
Saber quina documentació necessitaràs, quins passos has de seguir, quins impostos hauràs de pagar, en quines dificultats et pots trobar, requereix molts coneixements i molta experiència a l’hora de resoldre els problemes. La burocràcia en una operació immobiliària és una constant i és millor que se n’encarregui un professional. Només així tindràs la garantia que l’operació serà un èxit.

A Assessoria Farreras tenim especialistes en tots els àmbits que puguin requerir la seva intervenció.
Disposem d’advocats especialitzats en transaccions immobiliàries, en herències i testaments, així com assessors fiscals que supervisaran la teva operació perquè no tinguis cap mena de problema i sigui tot un èxit.
A Sitges, cada cop és més habitual que el comprador o el llogater sigui estranger. Cap problema. Els nostres professionals parlen correctament anglès i francès, perquè la comunicació amb el teu client sigui el més fluïda i transparent possible i no hi hagi cap mena de problema.
Tens una operació que vols tancar? Un lloguer, una compravenda? Cap problema. Truca’ns i en parlem. Per això estem. I des de 1964….

Saps què podem fer per tu i el teu pis?

Omple aquest formulari i t’explicarem com vendrem el teu pis. Et sorprendrà el què et direm!

logoapi2020transparent
LogoCRS2020transparent
LogoCole2020transparent
LogoAicat2020transparent

Compara llistat

Compara

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!