Selector de idioma

Serveis CAT (2)

 


Potent cercador de propietats !!

pantallaBuscador

Disposem d'un cercador online amb una extensa cartera d'immobles en venda i lloguer

El nostre buscador està disponible en diferents idiomes, que nosaltres mateixos parlem amb fluidesa.
Disposem d'una amplia cartera d'immobles en venda i lloguer a Sitges i la resta de la comarca. Des de pisos a primera linia de mar fins a cases i xalets a les millors urbanitzacions, passant per tot tipus de locals comercials i negocis a les millors zones. Ambició i responsabilitat, dues virtuts que reflecteixen el nostre caràcter.


Entrar al buscador Ofertes

Comunitats

Administració de Comunitats

Transparència i professionalitat

Des de 1970, oferim a tots el propietaris de Sitges i Sant Pere de Ribes, un servei professional i de qualitat, basant-nos en la confiança i el respecte, destacant un tracte seriós, responsable i amb total transparència. Les Comunitats i finques de lloguer que administrem, sota la supervisió directe d'Advocats i Administradora de Finques Col·legiada, gaudeixen dels serveis que oferim:

ADMINISTRACIÓ DE COMUNITATS DE PROPIETARIS
•Vetllar pel bon règim de la casa.
•Contractació de la millor assegurança per la Comunitat
•Preparar el pla de despeses previsibles.
•Proposar els mitjans necessàris per fer front al pla de despeses repartint aquestes entre els copropietaris.
•Atendre la conservació i entreteniment de la casa.
•Adoptar les mesures de caràcter urgent donant degut compte al President o a la Junta.
•Fer els cobraments i pagaments necessàris.
•Actuar com a Secretari custodiant la documentació de la Comunitat.
•Tutela i Administració de comptes bancaris independents per a cada Comunitat.
•Altres funcions que la Junta de la Comunitat ens pugui atribuïr.


Disposem de sala de juntes pròpia i dels mitjans més moderns per desenvolupar una Administració de Comunitats àgil i transparent, amb una resposta ràpida als problemes que plantegen les comunitats avui en dia.

Pel que fa a rehabilitacions, us facilitem els professionals necessaris: arquitectes, enginyers, arquitectes tècnics...
-Recomanem els industrials més adients per a cada tipus de manteniment o rehabilitació.
-Gestionen els  permisos i llicències corresponents.

 

SERVEI INTEGRAL D'ADMINISTRACIÓ DE LLOGUERS

lloguers

Us oferim la nostra experiència de més de 40 anys en la gestió de l'administració de lloguers.

En primer lloc li trobem el llogater més adient per la seva finca. Només vostè sap quant de temps pot estalviar-se per fer front a les trucades telefòniques al seu inquilí comparat amb el resultat obtingut. Confeccionem el contracte de lloguer, ingressem la fiança a l'Incasol, i ens ocupem del que faci falta per garantir-li la tranquilitat necessària en el procès de llogar la seva finca. No pateixi, deixi-ho a les nostres mans. En bones mans. El nostre servei integral d'Administració de Lloguers està dissenyat per donar-li tota la tranquilitat i treure-li totes les preocupacions que li comporta ser un propietari a temps complet, raó per la qual ens ocupem de tantes finques a Sitges i Sant Pere de Ribes .

Avui en dia, els llogaters prefereixen llogar una propietat administrada per un professional. En aquests temps, els inquilins cada vegada més sol·liciten propietats administrades, ja que permet gaudir d'una finca amb un servei més professional i l'eliminació de possibles conflictes entre ells i el propietari. El nostre equip està completament capacitat i disposa d'una àmplia experiència en la resolució de problemes amb els llogaters, alhora que aquests problemes es solucionen de manera favorable pels interessos dels nostres clients/propietaris. El nostre paquet d'administració de Lloguers inclou serveis com ara cobrament de lloguers, administració de manteniments de la finca, declaracions de l'IVA trimestral dels locals arrendats, supervisió de reparacions així com assistència en qüestions més complexes i el contacte directe tant amb propietaris com amb llogaters. Disposem d'advocats especialitzats en Dret Immobiliari, que resolen el assumptes judicials que afecten els nostres clients de manera totalment satisfactòria.

Serveis:

Gestió de rebuts: emissió i cobrament. Càlcul i aplicació d’increments i repercussions en els lloguers: IBI, obres, guals, comunitats de propietaris, etc. Pagaments en nom del propietari a industrials, a comunitats, als diferents organismes de l’Administració. Tramitació d’incidències amb el llogater: coordinant tant la localització de l’avaria, com la reparació i la corresponent tramitació amb els companyies asseguradores. Pagament i lliurament de liquidacions, en la forma i periodicitat escollida pel propietari. Tramitació completa de la liquidació de les fiances en el moment en què marxa un llogater. Visita a la finca i comprovació de l’estat en què es rep, gestió de reparacions, gestió de lectures de comptadors i liquidació als inquilins, si escau. Tramitació davant l’ICS, tant dels dipòsits inicials en el moment de la signatura del contracte, com la recuperació dels mateixos imports en el moment de la finalització.

Fiscalitat

Gestionem l’IVA als propietaris de locals de negoci que en són subjectes passius. Preparem certificats anuals per a cada propietari a fi de facilitar-li la declaració de la renda.


Som especialistes

Som Assessors

Assessoria Jurídica

Advocats especialitzats en els diferents àmbits legals, l'assessoraran i resoldran les seves consultes i problemes legals.

Assessoria Laboral

Som especialistes en Assessoria Laboral. Els nostres especialistes buscaran la millor solució per als assumptes laborals de la seva empresa

Assessoria Comptable

Deixi que els nostres Economistes i Tècnics Comptables s'encarreguin de la comptabilitat de la seva empresa. Ens n'ocupem de tot.

Assessoria Fiscal

Som Assessors Fiscals des de 1964. Centenars d'empreses de Sitges i la comarca ja gaudeixen dels nostres serveis. Demani pressupost sense compromís.

devices2

 

Cercador

 


Potent cercador de propietats !!

pantallaBuscador

Disposem d'un cercador online amb una extensa cartera d'immobles en venda i lloguer

El nostre buscador està disponible en diferents idiomes, que nosaltres mateixos parlem amb fluidesa.
Disposem d'una amplia cartera d'immobles en venda i lloguer a Sitges i la resta de la comarca. Des de pisos a primera linia de mar fins a cases i xalets a les millors urbanitzacions, passant per tot tipus de locals comercials i negocis a les millors zones. Ambició i responsabilitat, dues virtuts que reflecteixen el nostre caràcter.


Entrar al buscador Ofertes

Butlletins d'Assessoria Farreras

Assessoría Farreras

serviciosGESTIONEM  SOLUCIONS

Des de 1964, donant solucions a les empreses de Sitges i Ribes. Especialistes en els diferents camps us ajudem a rendibilitzar la vostra empresa aportant solucions reals a les vostres necessitats fiscals, laborals i legals.
La nostra Assessoria està formada per advocats especialitzats en dret fiscal, immobiliari, mercantil, laboral i administratiu. També posem a la vostra disposició, Graduats Socials i experts en les matèries que requereix la correcta gestió de la vostra empresa.

A les nostres oficines de Sitges o Ribes, el nostre personal atendrà les vostres necessitats per a gestionar correctament els assumptes legals i administratius de la vostra empresa.